Teherautó bérlés Budapest, kárpit tisztítás

kisteherautó bérlés

Értékes webdesign-tanácsok, amelyeket most tudnia kell

2019. szeptember 10. 18:43 - Englishonlinemarketing

Értékes webdesign-tanácsok, amelyeket most tudnia kell

 

Míg a weboldal készítése nem olyan nehéz, van egy kis tanulás és tervezés, amely belemegy bele. Ha nem készül fel, az összes apróság kezelése meglehetősen ijesztő lehet. Hagyja, hogy ez a tanács előkészítse a következő weboldal tervezését.

Lehet, hogy csinosnak tűnik, de távol tartson attól, hogy túl sok animáció legyen a webhelyén. Ha az értékesítési splash oldal elforog, a centrifugálás és a pislogás hűvösnek tűnik számodra, de valószínűleg elvonja a potenciális nézőket. Ha túl sok feltűnő fröccsenést ad hozzá, ez a weboldal amatőrnek tűnik, és ez nem az a üzenet, amelyet átadni szeretne.

Csak akkor használjon weboldalakat webhelyén, ha a törvény ezt megköveteli, és különösen ne használjon Flash bevezetőt. A legtöbb ember csak a lehető leggyorsabban kíván hozzáférni a tartalomhoz, és nem érdekli, hogy haszontalan splash oldalakat nézzen meg. Ha van olyan szórakoztató tartalma, amelyet feltétlenül szeretne a látogatóknak látni, inkább integrálja a honlapra.

Ügyeljen arra, hogy a megfelelő horgonyszöveget használja. A hivatkozás horgonyszövegének egyértelműen meg kell határoznia, mit kell várnia a látogatónak, amikor rákattint a linkre. Például, ha egy link a widget megrendelési oldalához vezet, akkor a horgony szövege a "Megrendelési widgetek" feliratot jelenítheti meg. Különösen kerülje a "kattintson ide" alkalmazást horgonyszövegként.

Mindent megtesz annak érdekében, hogy a felhasználók személyes adatait tárolja, hogy ne kelljen őket újra és újra megadniuk az Ön webhelyén. Ha a felhasználók regisztrálnak az Ön webhelyén, adataikat részben el kell menteni. Ez megkönnyíti az űrlapok kitöltését, és ezt nagyon kényelmesnek tekintik. A "ragadós" információk ilyen módon történő létrehozása az egész folyamatot sokkal egyszerűbbé és zökkenőmentesebbé teszi, és a látogatók minden bizonnyal értékelni fogják az általuk megtakarított időt.

A weblapok gyors betöltésének elősegítéséhez tömörítse a weboldal összes képét. Ha vannak tömörített képek, akkor az oldalak sokkal gyorsabban töltődnek be. Semmi sem frusztrálja a nézőket, mint arra várni, hogy egy 250K-os grafika betöltődik, amikor valójában csak 20K-os lehet.

Tegye nyilvánvalóvá a linkeit. Az ügyfelek nem szeretik időt tölteni az Ön webhelyén gázolva, és keresnek valamit, amelyben érdekli őket. A webhelytérkép és a nagy, jól látható linkek biztosítása segít a nézőnek megtalálni, amit keres, anélkül, hogy vadászatra pazarolja az időt. Vezesse őket az Ön adataira.

A fájlok és képek méretét tartsa kicsiben. A túlságosan nagy töltési idők bármely webhely halálos hullaját képezik. Minél nagyobb fájlokat kell betölteni, annál hosszabb lesz a felhasználó betöltési ideje. A legtöbb felhasználó kattintásra kattint, ha az oldal nem kezd el betölteni az oldal megnyitásának első néhány másodpercében.

Az itt megadott információk alapvető információk az induláshoz, és szakértővé válás kevés időt és időt igényel. A technikák és stratégiák elsajátítása révén jobban megértheti a weboldal kialakítását és az ismeretek egy jól megtervezett webhelyre történő átalakítását. Nézze meg újra ezeket a tippeket, ha elakad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teherautoberlesbp.blog.hu/api/trackback/id/tr3715061082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

ielts vizsgafeltészítő tanfolyam Budapest ielts exam preparation Budapest, Hungary autóüveg fóliázás üzemorvos szőnyegtisztítás egyedi szőnyegtisztítás szőnyegtisztítás Budapest