Teherautó bérlés Budapest, kárpit tisztítás

kisteherautó bérlés

Lehetetlen küldetés-e a zsírfolt eltávolítása a kárpitból?

2020. október 14. 11:59 - Englishonlinemarketing

A zsírfolt eltávolítása nem egyszerű feladat, de azért nem is egy lehetetlen küldetés: segítek, hogy a kanapéja újra a régi fényében tündököljön!

Egy háztartást elvezetni nem egyszerű feladat, függetlenül attól, hogy kis lakásról, vagy óriási családi házról van szó. Egyértelmű, hogy nem csilloghat-villoghat minden, hacsak nincs saját házvezetőnője, vagy nem jár Önhöz külön heti kétszer a takarítónője. Egy dolog normalizálni az élettere körülményeit és más dolog megküzdeni a váratlan szituációk okozta kosszal, szennyeződésekkel és zsírfoltokkal.

Hogyan lehet eltávolítani a zsírfoltokat például egy kanapéról? Van-e egyáltalán jó, ideális megoldás, vagy az egyetlen, amit tehet, hogy felszerelkezik egy pokróckészlettel és azt cserélgeti kedvenc bútorán, a szégyenfoltot takargatva?

Mielőtt segítünk átgondolni azt, mit is tehet ebben a konkrét helyzetben, vegyük sorra, hogyan kerülhet egyáltalán folt a kanapéra. Ezzel segíthetünk a megelőzésben is: egyes szituációkat elkerülve nem lesz foltos a kanapé, más esetekben pedig talán nem fogja olyan váratlanul érni az adott helyzet.

Hogyan kerülhet zsírfolt a kanapéra?

  • Kisgyermekes szülőként, vagy ha kisállata van otthon, akkor szinte elkerülhetetlen, hogy egyes bútordarabjain idővel bizonyos foltok, elszíneződések, szennyeződések jelenjenek meg. Bármilyen jólnevelt a gyermeke vagy okos kutyája van otthon, időnként előfordulhat, hogy megfeledkezik az illemről és a házirendről. A gyermek evés után elfelejt kezet mosni, és szalvéta helyett is inkább a kanapét használja… Vagy a kutyus szalad el a frissen kapott csonttal, és a kanapén óhajtja elfogyasztani azt. Ismerősek a szituációk? Mindennapos esetek, amik örökre nyomot hagynak.
  • Ha Ön egyedül lakik egy aprócska garzonlakásban – ami a fővárosi albérletárak miatt nem ritkaság – akkor könnyen lehet, hogy a lakás térbeli elrendezése jobb híján olyan, hogy a nappali nincs leválasztva a konyháról és a kanapé a tűzhely közelében helyezkedik el. Bármilyen elképesztően hangzik is, megeshet, hogy ilyen helyzetben még az étolaj is eltalálhatja egyetlen óvatlan pillanatban a kárpitot.
  • Legyen szó az idei karanténról vagy bármilyen laza hétvégéről, egy házimozi keretei között is lehet zsírfoltos a kanapé: ha egy film vagy egy sorozatmaraton közben valami zsírosat fogyaszt, vagy a mozihatás elérésének érdekében nassolgatja a nachost mártogatóssal, szinte borítékolhatja, hogy le fog cseppenni a szósz. A chips, és popcorn esetében, elég egy andalítóan romantikus, vagy vérfagyasztó jelenet, aminek következtében megragadja a karfát vagy az ülőkét – és máris ott a zsíros folt.
  • A nőkkel megeshet, hogy a kanapén végeznek valamely szépségápolási tevékenységet, bekenik a kezüket, lábukat, vagy éppen teljes sminkben szundítanak egyet, a zsíros kencék pedig előbb-utóbb a kanapén landolnak.

Lehetséges-e a zsírfolt eltávolítása?

 

Ismerős valamelyik alapszituáció? Megtörtént, és most itt ül a gép előtt, az ideális megoldást keresve, házi praktikákban gondolkozik vagy szakemberhez fordulna, és azon töpreng, mit vegyen meg vagy kit keressen fel?

A lehetetlen küldetések nagymestere Tom Cruise, de persze csak a filmvásznon… a való életben kissé más jellegű problémákkal kell megküzdenünk, amiben nem segít a profi kém. Ilyenkor a legfontosabb, hogy ne pánikoljon, és lehetőleg ne álljon neki az internetről ellesett DIY módszerekkel kitakarítani a kanapét. Könnyen lehet, hogy csak szétkeni a foltot, vagy épp ellenkezőleg, a folttal együtt a kanapé színének is búcsút inthet.

Érdemes ilyenkor profi segítséget hívni: jobb ma egy szakember, mint holnap egy új kanapé ára! A zsírfolt eltávolítása egyáltalán nem teljesíthetetlen feladat egy profi kárpittisztító számára. Igen is van rá lehetőség, hogy a lakásának éke, ez a remek bútordarab úgy tündököljön, mint fénykorában.

Nem kell szégyenkeznie, ha a zsírfolt eltávolítása egyedül nem megy: valójában, ha biztosra akar menni az ügyben, szakemberre lesz szüksége!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teherautoberlesbp.blog.hu/api/trackback/id/tr3916238868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

ielts vizsgafeltészítő tanfolyam Budapest ielts exam preparation Budapest, Hungary autóüveg fóliázás üzemorvos szőnyegtisztítás egyedi szőnyegtisztítás szőnyegtisztítás Budapest