Teherautó bérlés Budapest, kárpit tisztítás

kisteherautó bérlés

Lehetetlen küldetés-e a zsírfolt eltávolítása a kárpitból?

2020. október 14. 12:00 - Englishonlinemarketing

2.rész

Mit lehet tenni, ha megtörtént a baj és zsírfoltos lett a kanapé?

Ha szeretne a dologból a lehető legolcsóbban, leggyorsabban és legtisztábban kijönni, akkor ne tegyen mást, csak papírtörlővel itassa fel a ráborult zsírfoltot.

Ezt követően a munka oroszlánrészét rá kell bízni egy szakemberre, aki házhoz jön, megfelelő céleszközökkel, vegyszerekkel és tapasztalattal rendelkezik. Az okos ember legnagyobb hibája, hogy mindent egyedül akar megoldani, és pont akkor nem kér segítséget, amikor a legjobban kellene. Ne legyen Mekk Elek, különben a pénztárcája bánja majd!

Tiltólista: zsírfolt eltávolítása, ezeket NE csinálja

 

  • Lakossági forgalomba került tisztítószerek vagy porok használata egymással felváltvavagy összekeverve szigorúan tilos. Egymással olyan kölcsönhatásba léphetnek a különböző vegyszerek, hogy visszafordíthatatlan károkat okoznak egy kárpitban, vagy akár az Ön egészségében! A boltokban kapható, agyonreklámozott szerek a legjobb esetben is csak halványítják a foltot, de gyakoribb, hogy teljesen hatástalanok maradnak.
  • A gőztisztító gép használata is kerülendő, hiszen ez a takarító eszköz valójában hosszú távon szintén kárt tesz a szövetben. A folt nem csupán benne marad az anyagban:a szennyeződés a magas hőmérséklet hatására fixálódik!
  • A megvásárolt tisztítószerrel leönteni, majd szivaccsal vagy keféveldörzsölni a beszennyezett bútorfelületrészt szigorúan tilos. A legkisebb folt esetén is a teljes bútort kell tisztítani! Ráadásul a dörzsölés csak mélyebbre viszi a szennyeződést.
  • Vizet és sót szórni vagy ecetes vizet hinteni a szennyezett felületre, ezek ugyanis maró hatásúak!
  • A gyantás felületet megpróbálni eltávolítani újságpapír és vasaló segítségével. A vasaló olyan nyomot hagy majd a bútorszöveten, hogy azt már csak lomtalanítani és lecserélni lehet!

Nem egyszerű dolog a háztartásban előforduló problémákkal szemben megállni a helyünket. Az olyan kellemetlenségek, mint a zsírfolt eltávolítása, most már az Ön számára sem jelenthet egyet a lehetetlen küldetéssel! A sikeres eredmény érdekében azonban elengedhetetlen, hogy megbízzon egy profi kárpittisztító mestert, aki a lakossági forgalomban nem kapható, professzionális, ipari kárpittisztító szerekkel és komoly szakmai múlttal rendelkezik a témában.

Ha zsírfolt eltávolításáról van szó, keressen bátran, és garantálom, hogy a kanapéja túléli majd a beavatkozást!

Gyakran Ismételt Kérdések

Ki lehet-e szedni egy zsírfoltot?

Igen, van megoldás a zsírfolt eltávolítására, de fontos, hogy ne próbálkozzon hagyományos bolti, vagy DIY módszerekkel. A legtöbb ilyen csak ront a helyzeten!

Mennyire makacs egy zsírfolt?

Röviden: nagyon. Nehéz, sőt, a boltokban kapható vegyszerekkel lehetetlen eltávolítani a kanapé sérülése nélkül, ezért hívjon inkább profi kárpittisztító szakembert!

Mit ne tegyen egy zsírfolttal?

Ne kezelje lakossági forgalomban kapható vegyszerekkel, ne próbáljon ki hatásosnak nevezett házi praktikákat, amik a legjobb esetben is hatástalanok maradnak. Felejtse el a kárpittisztító gépeket is. Tehát: ne próbálja meg egyedül megoldani a problémát, hívjon szakembert!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teherautoberlesbp.blog.hu/api/trackback/id/tr4616238872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

ielts vizsgafeltészítő tanfolyam Budapest ielts exam preparation Budapest, Hungary autóüveg fóliázás üzemorvos szőnyegtisztítás egyedi szőnyegtisztítás szőnyegtisztítás Budapest